RSS
Hírek

Ezer ember

2019-12-18

Végre frissült az ezer ember proejktünk oldala, amit itt találhatsz meg! http://ezerember.blogspot.com/ Angolul https://athousandpeople.blogspot.com/ Kérlek, kövesd nyomon az építkezést, és imádkozz értünk!





Olvass még:

Csak a nevünk változott!

2024-01-17

Kedves Látogatónk! Örülünk, hogy megtaláltad gyülekezetünket! Amint látod, 2024-ben a nevünk megváltozott, de ha meglátogatsz minket, tapasztalhatod, hogy a közösség tagsága ugyanaz maradt. Azért van ami változott még...tágas gyülekezeti teremben tudjuk már dicsőíteni Istent, akinek végtelen hálásak vagyunk, hogy lehetőséget teremtett a házban történt átalakításokhoz. Gyere, látogass meg minket! Szeretettel várunk.

Istentisztelet a Barát u 17-ben

2023-09-28

Gyülekezetünk építkezése folyamatban, de addig is a megszokott helyhez közelebb, a BARÁT UTCA 17. szám alatt várunk mindenkit a szokott vasárnap 10:00 órai kezdési időpontban.

Karácsonyi istentisztelet más helyszínen

2019-12-24

Karácsony első napján, 25-én a megszokottól eltérő helyszínen, a Kánaán-Házban lesz az Istentiszteletünk, hogy mindazon családok, akik ott laknak, és szeretnének velünk együtt ünnepelni, otthonosan, helyben tehessék! Amennyiben szeretnél velünk együtt ünnepelni Karácsony első napján, úgy kérlek, oda gyere. A cím: Pápa Csatorna utca 8. Várunk szeretettel, hogy együtt ünnepeljük Jézus Krisztus születését!

Áldott Karácsonyt kívánunk Megváltónk születésnapján

2019-12-24

Adventi gyetyagyújtás

2019-12-18

Idén december 22-én megint mi gyújtjuk meg a negyedik gyertyát a Kastély előtt. Ez évben a Keresztkérdés együttes, valamint több ember bizonyságtétele, videók, Zircről Judit és még mások hozzájárulása révén lehetsz részese egy két órás programnak. Aki eljön, apró ajándékkal köszöntjük! Találkozunk?

Imakonferencia, azaz nem lesz istentisztelet

2019-03-29

Kérlek, ne feledjétek el, hogy 2019. március 31-én, vasárnap nem lesz Pápán baptista istentisztelet, helyette Balatonszemesen leszünk a dunántúli imakonferencián, amire bátorítunk mindenkit, hogy jöjjön el!

Házasságedző-terem

2017-06-11

Kora tavasszal újraindult a házasságedző terem. A negyedik alkalom június 11-én lesz A torma és a gyümölcsfa - együttműködés a házasságban téma kapcsán "Kényszerrandi" alcímmel.

Tényleg számít, hogy valaki jár-e házicsoportba vagy sem

2017-05-18

Azt gondolom a legtöbb pásztor és gyülekezeti vezető a Biblia és saját tapasztalata alapján is meg van győződve a házicsoportok fontosságáról. Éppen ezért igyekszünk ilyen rendszert kiépíteni a gyülekezeteinkben, és próbáljuk is bevonni az embereket minél nagyobb számban. Kérdés, vajon mérhető, hogy valóban segít a házicsoport a lelki növekedésben, vagy csak sejtéseink lehetnek?

Egyszerűsített éves beszámoló

2017-05-18

A törvényi kötelezettségeknek eleget téve megjelenítjük a Pápai Sarokkő Baptista Gyülekezet Egyszerűsített éves beszámolóját.

Ezer ember blog

2016-07-01

Elindult az új blogunk, aminek az a célja, hogy azt követve figyelemmel kísérhesse bárki az új gyülekezeti épület létrejöttét.

Pápai Sarokkő Baptista Gyülekezet  2014 - 8500 Pápa Barát utca 19.  - zoltanboncz@gmail.com - weboldal fejlesztő: Arteries Studio