RSS
Hírek

Kánaán

2016-05-31

Idén is elérkezett az alapítványunk közzétételének ideje, így most megtesszük mi is új oldalunkon keresztül.

A közzétételi kötelezettségnek megfelelően a Kánaán-Ház Közhasznú Alapítvány éves beszámolója és közhasznúsági jelentése itt található.






Olvass még:

Csak a nevünk változott!

2024-01-17

Kedves Látogatónk! Örülünk, hogy megtaláltad gyülekezetünket! Amint látod, 2024-ben a nevünk megváltozott, de ha meglátogatsz minket, tapasztalhatod, hogy a közösség tagsága ugyanaz maradt. Azért van ami változott még...tágas gyülekezeti teremben tudjuk már dicsőíteni Istent, akinek végtelen hálásak vagyunk, hogy lehetőséget teremtett a házban történt átalakításokhoz. Gyere, látogass meg minket! Szeretettel várunk.

Istentisztelet a Barát u 17-ben

2023-09-28

Gyülekezetünk építkezése folyamatban, de addig is a megszokott helyhez közelebb, a BARÁT UTCA 17. szám alatt várunk mindenkit a szokott vasárnap 10:00 órai kezdési időpontban.

Karácsonyi istentisztelet más helyszínen

2019-12-24

Karácsony első napján, 25-én a megszokottól eltérő helyszínen, a Kánaán-Házban lesz az Istentiszteletünk, hogy mindazon családok, akik ott laknak, és szeretnének velünk együtt ünnepelni, otthonosan, helyben tehessék! Amennyiben szeretnél velünk együtt ünnepelni Karácsony első napján, úgy kérlek, oda gyere. A cím: Pápa Csatorna utca 8. Várunk szeretettel, hogy együtt ünnepeljük Jézus Krisztus születését!

Áldott Karácsonyt kívánunk Megváltónk születésnapján

2019-12-24

Adventi gyetyagyújtás

2019-12-18

Idén december 22-én megint mi gyújtjuk meg a negyedik gyertyát a Kastély előtt. Ez évben a Keresztkérdés együttes, valamint több ember bizonyságtétele, videók, Zircről Judit és még mások hozzájárulása révén lehetsz részese egy két órás programnak. Aki eljön, apró ajándékkal köszöntjük! Találkozunk?

Ezer ember

2019-12-18

Végre frissült az ezer ember proejktünk oldala, amit itt találhatsz meg! http://ezerember.blogspot.com/ Angolul https://athousandpeople.blogspot.com/ Kérlek, kövesd nyomon az építkezést, és imádkozz értünk!

Imakonferencia, azaz nem lesz istentisztelet

2019-03-29

Kérlek, ne feledjétek el, hogy 2019. március 31-én, vasárnap nem lesz Pápán baptista istentisztelet, helyette Balatonszemesen leszünk a dunántúli imakonferencián, amire bátorítunk mindenkit, hogy jöjjön el!

Házasságedző-terem

2017-06-11

Kora tavasszal újraindult a házasságedző terem. A negyedik alkalom június 11-én lesz A torma és a gyümölcsfa - együttműködés a házasságban téma kapcsán "Kényszerrandi" alcímmel.

Tényleg számít, hogy valaki jár-e házicsoportba vagy sem

2017-05-18

Azt gondolom a legtöbb pásztor és gyülekezeti vezető a Biblia és saját tapasztalata alapján is meg van győződve a házicsoportok fontosságáról. Éppen ezért igyekszünk ilyen rendszert kiépíteni a gyülekezeteinkben, és próbáljuk is bevonni az embereket minél nagyobb számban. Kérdés, vajon mérhető, hogy valóban segít a házicsoport a lelki növekedésben, vagy csak sejtéseink lehetnek?

Egyszerűsített éves beszámoló

2017-05-18

A törvényi kötelezettségeknek eleget téve megjelenítjük a Pápai Sarokkő Baptista Gyülekezet Egyszerűsített éves beszámolóját.

Pápai Sarokkő Baptista Gyülekezet  2014 - 8500 Pápa Barát utca 19.  - zoltanboncz@gmail.com - weboldal fejlesztő: Arteries Studio